Om Fryd Living

Danske navne og unikke designere

Hent inspiration til din indretning i nordisk cozy stil. Fryd Living er en livsstilswebshop - og butik i Fredensborg. Her finder du rum til at forkæle dig selv, dit hjem eller en du holder af med skønne ting til dig selv eller dit hjem. 

Hos Fryd Living vil der være en overvægt af danske designere og producenter som f.eks. Dottir Nordic Design, Cozy Living, Mette Duedahl, Oi Soi Oi, Monika Petersen Art Prints og Lars Rank. Omdrejningspunktet er nordiske elementer, natur og varer med gode historier. 

Danske fritidskunstnere

Der findes så mange ildsjæle her i Danmark, der ved siden af deres arbejde fremstiller det fineste kunstværker i form af f.eks. keramik eller illustrationer til væggen. Disse kunstværker vil du også kunne finde her på shoppen og butikken i Fredensborg. Se f.eks. Galleri Petz og Svanes.   

Med et tvist af humor

Det er sjovt at blive overrasket med sjove indretningsdetaljer – noget man ikke nødvendigvis forventer, når man træder ind i et hjem. Derfor vil der her på shoppen også være ting, du kan bruge i dit hjem, som giver et smil på læben. Indret med humor og find inspiration her.

Miljøvenlig forsendelse

Ordre bestilt på webshoppen bliver sendt i miljøvenlig forsendelse. Kasser bliver genbrugt og er lukket med miljøvenlig pakketape. 

Butik i butiksfællesskab

I butikken finder du en stor del af varerne på webshoppen. Har du fundet en vare på webshoppen, du ønsker at se i butikken, så send gerne en mail forinden, så du er sikker på, at den er i butikken også. Møbler vil som udgangspunkt kun være på webshoppen men kan skaffes hjem i butikken.

Butikken finder du i det sprudlende butiksfællesskab "No.16" i Fredensborg i midten af Nordsjælland. Her bor vi over 30 små og større butikker med alt fra boliglivsstil, keramik, tøj, smykker, garn - og en kaffebar, hvor du kan spise lidt godt, nyde et glas vin eller få en dejlig kop kaffe. Butiksfællesskabet ligger 5 minutter fra Fredensborg Slot og Fredensborg Slotspark, så du kan kombinere en dejlig gåtur med shopping og en god kop kaffe. Butikken ligger her.

Pre-loader